HABERLER / DUYURULAR

Modern tasarım ve teknolojinin bir araya gelmesi sadelikle birleşmesi Berker Q7 serisi

Modern tasarım ve teknolojinin bir araya gelmesi sadelikle birleşmesi Berker Q7 serisi

10.10.2018Her insan farklıdır, Her ev de;

Her ev, içinde yaşayan kişilerin renklerini doğasını yaşam tarzını yansıtır. Bu sebepten insanlar kullanacakları mobilyaların ve aksesuarların rengini ve şeklini kendi doğalarına ve yaşam tarzlarına göre belirler.

Bu sebep ile 1919 tarihinden bu güne tasarımı ve teknolojiyi en iyi şekilde birleştirerek insanların ihtiyaçlarına göre dizayn eden Hager|Berker firması Q7 serisini tasarlamıştır. Modern dekorasyona uyum sağlayan Q serisine materyal seçenekleri ile genişletmiştir.

Q7 serisinde beğeniye sunulan Beton, alüminyum, cam, plastik ve paslanmaz çelik ile birlikte özel materyaller kullanılarak özel üretim seçenekleri sunmaktadır. Özel üretim seçeneği evinizin her köşesinde farklı renk ve çerçeve tasarımları ile sınırsız ürün alternatifi sunmaktadır.

Standart üretimde seçeneği farklı renk ve çerçeve tasarımları ile 250 den dazla alternatif sunmaktadır.  Günümüz teknolojisi KNX otomasyon sistemi ile uyumlu anahtarları içerisinde barındırmaktadır. Aydınlatma, perde, panjur, klima, yerden ısıtma, müzik sistemi kontrolü gibi, fonksiyonları bir araya toplayarak tek bir noktadan kontrol imkânı sağlamaktadır.     Berker Q7 Kataloğu için Tıklayınız
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin